• SPORTPÁLYÁK

  Műfüves, élőfüves, rekortán és salakos burkolatú sportpályákat építünk, precíziós gépi földmunkákat végzünk lézer vezérlésű gépeinkkel.

 • Sportpályaépítés, precíziós földmunkák, térburkolás

  Közel 70 db-os gépparkunkban megfelelő gépekkel rendelkezünk, hogy az Ön igényeinek is megfeleljünk

  Műfüves, élőfüves és rekortán sportpályák építése

  Az elmúlt 5 évben közel száz műfüves és élőfüves futballpályát építettünk fel az MLSZ pályaépítési programjában, valamint sportegyesületek megbízásából. A pályaépítéseknél generálivitelezést, vagy egyes folyamatokat is végzünk.

  Tovább a Sportpályákra >>

  Általános és nagy pontosságú földmunkák

  A legmodernebb lézer és számítógép vezérelt gépünk 1 cm pontosságú földtükröt készít, dőlésszöge két síkon állítható. Térburkolatok, sportpályák készítésekor sok időt és anyagot takarítunk meg megrendelőinknek.

  Tovább a Földmunkákhoz >>

  Munkagépek bérbeadása

  Kitűnő állapotú, karbantartott munkagépeinket bérbe adjuk már néhány hétre is, vagy hosszabb időre. Rendkívül kedvező hosszú távú konstrukciónk a vásárlás ésszerű alternatívája lehet.

  Tovább a hosszú távú bérlethez >>

  Utak, parkolók, csarnokok és sportpályák vonalfestése

  Korszerű amerikai Graco Linelaser 1000 elektromos vonalfestő géppel készítjük szilárd burkolatú sportpályák, parkolók, ipari csarnokok és raktárépületek vonalfestését.

  Épületek, műtárgyak gépi bontása

  Szakszerű gépi bontási munkák szükséges kézi kiegészítő munkával, a bontási törmelékek helyszíni deponálásával, vagy elszállításával, elhelyezésével engedélyezett lerakóhelyen.

  Üzletek, parolók, ipari területek, közterületek hó-, jég-, és csúszásmentesítése keretmegbízás alapján, garantált kiszállási idővel.