• Sportpályák és sportcsarnokok építése

  Műfüves, élőfüves, rekortán és salakos burkolatú sportpályákat és könnyűszerkezetű sportcsarnokokat építünk, precíziós gépi földmunkákat végzünk lézer vezérlésű gépeinkkel.

 • Sportpályaépítés, precíziós földmunkák, térburkolás

  Közel 70 db-os gépparkunkban megfelelő gépekkel rendelkezünk, hogy az Ön igényeinek is megfeleljünk

  Műfüves, élőfüves és rekortán sportpályák építése

  Az elmúlt 5 évben közel száz műfüves és élőfüves futballpályát építettünk fel az MLSZ pályaépítési programjában, valamint sportegyesületek megbízásából. A pályaépítéseknél generálivitelezést, vagy egyes folyamatokat is végzünk.

  Tovább a Sportpályákra >>

  Sportcsarnokok és munkacsarnokok építése

  Könnyűszerkezetes sportcsarnokokat építünk a tervezéstől a kulcsrakész megvalósításig költséghatékonyan, a helyi adottságok és igények figyelembevételével.

  Tovább >>

  Általános és nagy pontosságú földmunkák

  A legmodernebb lézer és számítógép vezérelt gépünk 1 cm pontosságú földtükröt készít, dőlésszöge két síkon állítható. Térburkolatok, sportpályák készítésekor sok időt és anyagot takarítunk meg megrendelőinknek.

  Tovább a Földmunkákhoz >>

  Utak, parkolók, csarnokok és sportpályák vonalfestése

  Korszerű amerikai Graco Linelaser 1000 elektromos vonalfestő géppel készítjük szilárd burkolatú sportpályák, parkolók, ipari csarnokok és raktárépületek vonalfestését.

  Épületek, műtárgyak gépi bontása

  Szakszerű gépi bontási munkák szükséges kézi kiegészítő munkával, a bontási törmelékek helyszíni deponálásával, vagy elszállításával, elhelyezésével engedélyezett lerakóhelyen.

  Téli hóeltakarítás és csúszásmentesítés

  Üzletek, parolók, ipari területek, közterületek hó-, jég-, és csúszásmentesítése keretmegbízás alapján, garantált kiszállási idővel.

  Ez a szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető!