• Hagyományos és precíziós földmunkák, útépítések és bontások

  Tökéletesen sík felület 1 cm pontossággal, gyors, hatékony munkavégzés

  Precíziós földmunkák

  Az általunk használt modern számítógép és lézer vezérlésű munkagépekkel a lehető legnagyobb pontossággal, 1 cm-nél kisebb eltérésű síkot tudunk készíteni vízszintesen, vagy akár két irányú dőléssel is.

  Kompakt munkagépeinkkel gazdaságosan dolgozunk a kisebb, 10.000 m2 alatti munkaterületeken. Gépeink gyorsasága, valamint az elkészült földmunkák minősége komoly megtakarítást jelent megrendelőink számára.

  Sportpályák építése

  Kifogástalan minőségűmunkavégzés érdekében a kényes munkafolyamatokra speciális gépeket állítottunk munkába. A sportpályák tökéletes felületét lézer vezérlésű gréderekkel állítjuk be, síkban, vagy a meghatározott lejtés kialakításával, 1 cm-nél kisebb pontossággal.

   

  Tapasztalt csapatunk jól ismeri a sportpálya építés folyamatát és technológiai sorrendjét, munkájukat flottul, fennakadások nélkül végzik, megrendelőink megelégedésére.

  Hagyományos földmunkák

  Lakó-, és középületek, ipari csarnokok földmunkáját, közművekhez, csatornázásokhoz szükséges földmunkákat, alapárkok, medencék földkiemelését, park-, és kertépítéshez szükséges földmunkákat végzünk, vagy ezekhez munkagépet biztosítunk kezelővel, üzemanyaggal, és a szükséges adapterekkel.

  Bontási munkák

  Épületek, csarnokok, vasbeton műtárgyak, aszfalt utak, fémszerkezetek bontását végezzük gépi és kiegészítő kézi munkával. A bontási törmelék, vagy veszélyes hulladék szakszerű elszállításáról gondoskodunk, annak elhelyezéséről bizonylatot adunk.

 • Földmunka információ és megrendelés:

  06-30/9569-574 | atrium88@hotmail.hu